Veldzicht

Veldzicht

Veldzicht is vanaf half mei “contactloos beschikbaar”. Dwz. dat u de enige bent op het terrein met gebruik van eigen toilet, douche en wastafel en buitenkeuken. Deze worden dagelijks gereinigd. Wel is het van belang om eigen dekbed/slaapzak en hoofdkussen plus bedlinnen mee te nemen. Dit ivm de hygiëne. Vanaf 1 juli is ook de Bosjuweel beschikbaar..

Gezien de drukke periode van boekingen moeten wij melden dat wij verzoeken om, bij het vastleggen van uw reservering, de betaling binnen 48 uur te hebben voldaan. Op deze wijze kunnen wij de reserveringen in de hand houden en teleurstellingen voorkomen, voor anderen.

 

Veldzicht is een gezinstent die geschikt is voor maximaal 5 personen (2 volwassen en voor de rest kinderen) en is volledig ingericht. Wat je zelf mee moet nemen zijn dekbedden plus overtrekken of slaapzakken, kussens en slopen en keukendoeken.
Voor kinderen mag er een tentje worden bijgeplaatst. Toiletten en Douches bevinden zich elders op het terrein evenals en keukenblok met koud en warm watervoorziening alsmede een kookplaat en koelkast. Hier kan een mobiel, tablet etc. worden opgeladen en is er WiFi.

De tent is voorzien van matrassen, een eettafel met stoelen en naar gelang het aantal personen aan te passen. Er zijn pannen en er is serviesgoed en bestek om bij de tent te kunnen koken op een 3 pits gasstel. In de tent hangen wat lampjes.

 

                                                         

LET OP: het zelf invullen van de kalender, om te reserveren kan helaas niet via de site. Stuur hiervoor een mailtje naar info@natuurtent.nl.

Prijzen 2020 max 5 personen
Voorseizoen van 10 april tot 4 juli € 425.- p/w
Hoogseizoen van 04 juli tot 5 september €500.- p/w
     

Wil je geen week maar een aantal dagen, neem dan even contact met ons op, dan kijken wij wat of er mogelijk is. Voor het seizoen 2020 kan er vanaf minimaal 2 nachten verblijf geboekt worden.

Voor het verblijf in Veldzicht dient u zelf linnengoed (lakens, dekbedovertrek, kussenslopen, hand- & theedoeken en vaatdoekjes) mee te nemen. Eventueel kunt u een pakket huren.
Bedlinnen 1 pers. € 12.–, p/set, 2 pers. € 17.50 p/set
Handdoeken 1, grote, 1 normale en 1 washand € 5.– p/set
Keukenset 2 theedoeken, 2 handdoeken, 1 vaatdoek € 5.– p/set
Indien u reserveert vragen wij ook een borg van  € 100,–. Deze ontvangt u terug indien het gehuurde in goede staat en schoon wordt achtergelaten. Wij verwachten onze gasten tussen 15.00 uur en 22.00 uur en bij vertrek houden wij uiterlijk 11.00 uur aan. Indien mogelijk kan in onderling overleg een ander tijdstip worden afgesproken.

Indien de boeking definitief is (dit is zodra bij ons het bedrag is bijgeschreven op onze bankrekening)* en u
– annuleert binnen 24 uur, dan storten wij het volledige bedrag terug
– annuleert men tot de 42e dag voor de 1e verblijf dag dan betaalt u 35% van de reserveringskosten
– annuleert men van de 42e tot de 28e dag voor de 1e verblijf dag dan betaalt u 65% van de reserveringskosten
– annuleert men vanaf de 28e dag voor de 1e verblijf dag dan betaalt men 90% van de reserveringskosten
– annuleert men op de dag zelf van aankomst dan betaalt men 100 %

)* wij verzoeken u, indien u onze bevestigingsmail heeft ontvangen met het betaalverzoek, dit per omgaande over te maken. Indien de betaling binnen 3 dagen niet is ontvangen moet de reservering helaas geannuleerd worden. Dit om teleurstellingen bij eventueel andere gegadigden te voorkomen en er zeker van te zijn dat de periode bezet is.