Veldzicht

‘Veldzicht’ is een royale gezinstent die geschikt is voor maximaal 5 personen (2 volwassen en 3 kinderen) en is volledig ingericht. Eventueel mag er voor kinderen een tentje worden bijgeplaatst. Deze prachtige plek aan de rand van ons terrein heeft er genoeg ruimte voor!

Wilt u weten of deze nog vrij is voor een bepaalde periode dan kunt u dit terugvinden via de link: https://www.dekalendervan.nl/veldzicht

De tent is voorzien van matrassen, een eettafel met stoelen en naar gelang van het aantal personen aan te passen. U kunt gebruik maken van een heuse kleine buitenkeuken, volop voorzien van pannen, serviesgoed en bestek. Zo kunt u eenvoudig bij de tent koken op een 3 pits gasstel.

’s Avonds kan er een lekker kampvuur worden gestookt op de vuurschaal. De eerste mand met hout krijgt u van ons! En tegen een kleine vergoeding is er meer hout verkrijgbaar. Vergeet u zelf niet om marshmallows voor de kinderen mee te nemen?

In een nabijgelegen gebouw zijn 2 douches en toiletten en een wastafel en bevindt zich een keukenblok met warm en koud water, een 4 pits kookplaat en koelkast met vriesvak. Wanneer u langer dan een week verblijft in ‘Veldzicht’ kunt u tegen een kleine vergoeding ook nog gebruik maken van een wasmachine.

Wilt u meer weten of reserveren? Neem dan gerust contact met ons op!
U kunt gelijk ook bekijken of de door u gewenste periode nog beschikbaar is.