Bosjuweel

‘Bosjuweel’ is, de naam zegt het al, een juweel van een plek midden in het bos. U huurt een volledig ingerichte tent op een verhoogd vlonder voor maximaal 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen). Op verzoek kunnen we een tentje plaatsen als er nog een kind mee komt. Graag even overleggen.

Wilt u toch nog even van de zon genieten? Centraal op het terrein vindt u een heerlijke zitplek waar u ook nog eens ’s avonds een lekker kampvuurtje kan stoken. De eerste mand met hout krijgt u van ons! En tegen een kleine vergoeding is er meer hout verkrijgbaar.

U kunt bij de tent gebruik maken van een heuse kleine buitenkeuken, volop voorzien van pannen, serviesgoed en bestek. Zo kunt u eenvoudig bij de tent koken op een 3 pits gasstel.

In het nabijgelegen gebouw vindt u twee douches, twee toiletten en een wastafel. Er is een ruim keukenblok met warm en koud water, een 4 pits kookplaat en koelkast met vriesvak.

Wanneer u langer dan een week verblijft in ‘Bosjuweel’ kunt u tegen een kleine vergoeding ook nog gebruik maken van een wasmachine.

Wilt u meer weten of reserveren? Neem dan gerust contact met ons op!
U kunt gelijk ook bekijken of de door u gewenste periode nog beschikbaar is.